Abonnementsartikel

111 elever dimitterer som landmand til sommer fra Asmildkloster Landbrugsskole.

111 elever dimitterer som landmand fra Asmildkloster Landbrugsskole til juni 2019 - dette kombineret med en ny årgang på 99 elever på Gf2 EUD og EUX i dette forår giver historisk mange elever, optimisme og tro på fremtiden på landbrugsskolen ved søerne i Viborg.

Samtidigt er det en god anledning til at dyrke fællesskabet på Asmildkloster med en Kongres-Dag med god inspiration og god forplejning - Inspirationsforum by Asmildkloster er derfor en realitet og løb af stablen første gang tirsdag den 19. marts 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Landbrugshåndværkerne" på Asmildkloster Landbrugsskole arbejder allerede med mange specialer, de arbejder med økologisk og konventionel landbrugsproduktion, de arbejder med nicheproduktion og specialproduktion. Nogle arbejder med uddannelse af nye elever i landbruget og nogle arbejder med ledelse på forskellige niveauer. Mange har allerede deres første CVR-nummer og er i gang med livet som iværksættere.

- Godt håndværk kombineret med gode ideer og evnen til at handle skal gøre at vi som land og erhverv kan hamle op med de bedste i resten af verden, når det gælder ansvarlig produktion at gode råvarer til sultne munde, siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen

- Og her er Inspiration til egen videre udvikling og karriere kombineret med den gode og bæredygtige ide en del af vejen fortsætter han.

Inspirationsforum by Asmildkloster skal understøtte og Inspirere skolens elever til at tage udfordringen op.Deltagerne er skolens elever, der er på skoleophold og skolens undervisere samt de indlægsholdere og samarbejdspartnere som har valgt at engagere sig i Inspirationsforum.

- Ideen er at vi skal inspireres ? vi skal lade os tilskynde? Blive begejstrede? Blive nysgerrige? Vi skal undre os ? Få ideer ?.. ved at mødes med nogen om noget som vi ikke møder i undervisningen eller i vores umiddelbare hverdag i landbruget og i vores uddannelse på landbrugsskolen i Viborg, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er stolte af at så mange gode samarbejdspartnere og aktører vil være med og da Inspirationsforum by Asmildkloster vender tilbage i 2020 er der plads til både nye og flere.Temaerne på dette års Inspirationsforum er; forbrugertrends, karriere, iværksætteri og nye veje at gå i fremtiden, skriver skolen.