Abonnementsartikel

Bestyrelsen for Byggeri & Teknik I/S oplyser, at virksomheden bliver tilpasset den fremtidige rådgivningsstruktur, og det medfører, at afdelingen i Viborg lukkes 31. maj 2009.

De ansatte fra afdelingen placeres på virksomhedens to øvrige afdelinger i Herning og Randers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ændringerne er blandt andet en konsekvens af LandboMidtØsts kommende byggeri af et stort nyt rådgivningscenter i Søften og en større udvidelse af centret i Viborg samt personalemæssige ændringer, hvor flere nøglemedarbejdere er på orlov.

- Disse ændringer har reduceret antallet af medarbejdere på Viborg-afdelingen til kun fire personer. Dermed er det høje faglige niveau under pres, og det vil ikke være hensigtsmæssigt, hverken fagligt eller økonomisk at opretholde afdelingen, lyder det fra Byggeri & Teknik.

Tilpasningerne betyder desuden, at Byggeri & Teknik, når LandboMidtØst er færdig med ny- og tilbygningerne, vil råde over to kompetencecentre, hvor alle faggrene vil være ligeligt repræsenteret, og hvor man senest fra efteråret 2010 kan levere tværfaglig bygnings- og teknikrådgivning og projekteringsopgaver.

- Tilpasningen betyder også, at vi rent geografisk sikrer vore kunder en bred dækning, og at vore konsulenter fortsat har tæt tilknytning til de seks rådgivningsenheder, som vi servicerer i et bredt bælte tværs over Midtjylland, lyder det fra Byggeri & Teknik.