Abonnementsartikel

Maskinforretningen John Madsen har netop valgt at ansætte salgskonsulent Allan Kristiansen, der skal være med til at styrke en af forretningens tre afdelinger.

Den 1. marts begyndte Allan Kristiansen i sit nye job som salgskonsulent hos den fynske maskinforretning John Madsen A/S.

Allan Kristiansen har mange års erfaring med rådgivning og salg af både nye og brugte landbrugs- og entreprenørmaskiner. Tidligere har Allan Kristiansen drevet egen maskinstation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Allan har stor erfaring i alle de ting, vi har med at gøre, så det håber jeg, at vi kan drage nytte af, fortæller John Madsen, maskinhandler, om ansættelsen.

Stillingen, som Allan Kristiansen, er blevet ansat i, er en nyoprettet stilling hos maskinforretningen.

- Allan skal være med til at dække hele vores sortiment med både landbrugs- og entreprenørmaskiner, siger John Madsen og fortsætter;

- Han bliver tilknyttet vores Tommerup afdeling, hvor vi ikke har haft en fast salgsmand i den seneste tid. Selvom han primært skal styrke den afdeling, vil det gavne helheden af alle vores afdelinger.

Maskinforretningen John Madsen har tre afdelinger på Fyn - Ørbæk, Vester Åby og Tommerup, hvor de blandt andet forhandler Kverneland, Giant, Bredal og He-Va.