Det er vigtigt at kende det rette tidspunkt for at få lukket kontrakterne og få mest muligt for sit korn. Man skal også kunne spotte, hvornår det er mest fordelagtigt at købe. Sådan lyder det fra Djursland Landboforening, der den 2. april inviterer til temadag, hvor Jimmy Eskerod og Jens Schjerning fra Agrocura kommer ind på, hvordan man håndterer risikostyring, konjunktur, råvarer og renter.

Dansk landbrug og Brexit på dagordenen

Dagens første indlægsholder er Jimmy Eskerod, der fortæller om et dansk landbrug, der er under forandring. Der er allerede kommet nye øgede krav fra de finansielle samarbejdspartnere omkring selskabsledelse, og de nye krav giver nye muligheder. Og de virksomheder, der er omstillingsparate vil formentlig opnå konkurrencemæssige fordele. Det skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor vil Jimmy Eskerod komme med bud på, hvordan man imødekommer de nye krav fra de finansielle aktører.

Mødets anden aktør er Jens Schjerning, som har verdensøkonomi, renter og Brexit på dagsordenen. Jens Schjerning kommer blandt andet ind på de udfordringer, der er omkring handelskrigen, Brexit og italiensk budgetoverskridelse, og hvordan de takles.

Temadagen finder sted den 2. april på landbocenteret i Følle.