Ca. 1.500 besøgende havde for lagt vejen forbi P. Lindberg i Vejen til Åbent hus i fredags, som igen havde inviteret alle fra hele landet til stærke slagtilbud på gode produkter, varme pølser, kolde øl - og en god snak.

Solen skinnede, så P. Lindberg havde sat produkter til salg både uden for og inden for. Allerede før kl. 8 var de første gæster klar til at gøre en god handel, og sådan blev det ved hele dagen ind til sidst på eftermiddagen.

De første 1.100 pølser var allerede langet over disken middagstid, så stemningen var god både på handelspladsen, i kaffeteltet, på hoppeborgen og i butikken, hvor der var travl med at betjene kunder, blandt andet med de mange timetilbud.

- Vi er vældig fornøjede med at invitere alle som har lyst ind til en god oplevelse, noget at spise og at drikke, og få en god snak. Uanset om du er landmand, om du har et hobbybrug, eller du er privat og bor i byen, så har vi altid interessante produkter og gode priser til alle. Vi er optagede af at gøre det så enkelt og let som muligt, når du som kunde har behov for et godt produkt til en stærk pris. Så er vi klar for alle - på både mobilen, på nettet og på telefonen.Derfor glæder det os på en Åbent dag som denne at kunne invitere alle ind for at vise hvem vi, nemlig helt nede på jorden og hvor det er nem at købe alt dét du lige står og mangler, siger direktør, Erik T. Lauridsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

P. Lindberg er en privat ejet Dansk handelsvirksomhed, som køber stort ind i hele verden uden fordyrende mellemled, og som sælger et bredt sortiment af produkter til gode priser direkte til alle, både virksomheder og private. Virksomheden er inde i en spædende udvikling, og sælger både i Danmark og i udlandet via egne salgsselskaber.