- Branchen er i konstant udvikling, hvor mælkeproducenterne bliver større og større, såvel som at de bliver drevet mere og mere professionelt. Dette, kombineret med at markedet er volatilt, stiller krav til vores organisation om, at vi udvikler os for at imødekomme behovene hos morgendagens mælkeproducenter - og skabe mest mulig værdi for landmanden, dyrene og mælken, siger Steen A. Christensen, ejer A4 Agri A/S.

- For at fortsætte vores rejse og skabe mest mulig værdi nu og i fremtiden, så er det mig en storglæde, at jeg nu kan byde Christian Ørum velkommen som vores nye administrerende direktør. Jeg mener, vi har fundet det rette match til den videre udvikling af vores virksomheder baseret på et stærkt samarbejde mellem ham og alle vores gode og kompetente medarbejdere, vores forhandler- og leverandørnetværk såvel som andre samarbejdspartnere - og i sidste ende mælkeproducenterne rundt om i verden, siger Steen A. Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Ørum starter i dag sin rejse for at lære branchen, kollegerne, markedet og mælkeproducenterne bedre at kende. Han kommer til SAC med en stærk international ledelsesmæssig baggrund inden for både strategisk og operationel udvikling.

- Det er en fornøjelse at starte denne rejse og samarbejdet med vores interne og eksterne partnere.Sammen vil vi sætte fokus på udviklingen af vores virksomheder: A/S S. A. Christensen & Co. (SAC) og Hokofarm Group B. V., siger Christian Ørum, administrerende direktør, A4 Agri A/S.

- Vores formål er at udvikle forretningen, for at løbende at sikre en profitabel fremtid. Jeg er beæret og stolt af at tageledelsen for en meget kompetent og erfaren gruppe af mennesker, som vi har i disse to virksomheder.Vi har de bedste og mest kompetente medarbejdere - og vi har de bedste produkter og den bedste service. Med dette har vi det rette fundament til at skabe mest mulig værdi igennem hele værdikæden - ikke kun for mælkeproducenterne, men for alle kollegaerne i vores organisation og samarbejdspartner i vores leverandør- og forhandlernetværk, siger den nye direktør i en pressemeddelelse.