Fredag den 1. marts klokken 7.00 åbnes der for ansøgninger til målrettet kvælstofregulering i runde to, oplyser Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

På dagen sidder Landbrugsstyrelsen klar ved telefonerne fra klokken 7. Der er fortsat flere områder fra runde 1, hvor der er ledige hektar at søge. For at undgå et obligatorisk krav kan det have stor betydning, at så mange målrettede efterafgrøder eller alternativer som muligt bliver udlagt på de arealer, der åbnede i 1. runde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Landbrugsstyrelsen oplyser, at for at sikre den bedste opstart lukker de Tast selv-service fra midnat natten mellem 28. februar og 1. marts frem til åbningen klokken 7.00.

Ifølge Landbrugsstyrelsen er der nu søgt tilskud til cirka 92.000 hektar efterafgrøder ud af et samlet indsatsbehov på 142.00 hektar. Der er stadig flere områder med ledige hektar at søge. Du kan se, om der er ledige hektar i dit ID15-område i Tast selv-service. Her kan du også se, om dit ID15-område er et af dem, der åbner for ansøgning til kystvandindsatsen i runde to.