Efter at have besluttet at omlægge vores forhandler struktur i Danmark er det målet at finde maskinforretninger, som vil varetage forhandlingen af Krampe i Danmark. Til dette er vognproducenten stolt over at kunne præsentere Karl Mertz som den første forhandler i vores nye forhandlernetværk.

Samarbejdet med Karl Mertz, betyder at Karl Mertz eksklusivt vil forhandle Krampe i hele Øst Danmark inklusive Bornholm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Karl Mertz har tidligere solgt Krampe, og derfor er vi glade for, at Karl Mertz vil fortsætte med at forhandle Krampe produkterne. Vi har fuld tillid til, at Karl Mertz er en god samarbejdspartner for os, da både kunder og det øvrige produktprogram hos Karl Mertz er et godt match til vores strategi, fortæller Kenneth Brønner, der er Eksport ansvarlig for Krampe Fahrzeugbau GmbH.

Anders Hansen, der er Salgschef hos Karl Mertz A/S tilføjer;

- Vi fastholder et mangeårigt samarbejde med Krampe, og det er vi glade for og stolte af. Vi kender produkterne for deres høje kvalitet, de tyske Krampe vogne er et godt match sammen med vores øvrige produktprotefølje. Det, at skulle varetage salget i hele Øst Danmark, ser vi ikke som en udfordring. Samme opgave har vi i forvejen med AGCO's nye IDEAL mejetærsker og tildels også med Valtra.