SM Entreprenørfirma holder åbent hus lørdag den 2. Marts 2019 kl. 10.00 til 14.00.

- Her vil vi, ud over den nye kædegraver, også gerne vise vores øvrige materiel frem. Der vil være vore andre kædegravere og øvrige materiel til at dræne med, samt også lidt af det mere traditionelle entreprenør materiel så som gravemaskiner m.v. Selvom vi har travlt, vil vi forsøge at få så meget grej hjem på pladsen som muligt, men da det er tungt materiel, vil det hele ikke være til stede, siger Bugge Ericsson

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye InterDrain kædegraver er en udskiftning af en ældre model fra 2006 af samme mærke. Virksomheden har bestilt den nye en anelse mindre end den gamle, nemlig fra 540 hk til 420 hk, men da vi stadig har en kædegraver på 650 hk er flåden blot blevet mere fleksibel. Den nye kædegraver er selvfølgelig med fuld GPS styring, hvilket betyder, at den selv kan styre højden på gravesværdet sammen med retningen i marken. Herudover er den udstyret med alt tænkeligt udstyr efter min og chaufførens ønske, således at hverdagen gøres så effektiv og bekvem som muligt. Bl.a. ligner førersædet noget fra en helikopter, da alle betjeninger er samlet i armlænene på sædet. Af øvrige specifikationer kan nævnes, at det er en dame på 35 tons og 14 meter i længden.

Kædegraveren er ikke det eneste nye SM Entreprenørfirma har investeret i på det sidste. Virksomheden har udvidet bilparken med et par nye biler, som også vil kunne kommer under nærmere inspektion på dagen. Der er en Mercedes, som vi har fået opbygget til at gøre de travle hverdage for drænholdet lidt nemmere. Den anden er en Ford opbygget til vores kort- og landmålingstekniker. Den indeholder bl.a. atv med påmonteret GPS måleudstyr. Herudover vil også vores traktormonterede kædegraver være at se. Den er monteret på ny John Deere R8370.

- For at påvirke sanserne på forskelligt vis laver vi også en lille biograf med fremvisning af film og vi varmer værkstedet op til fortæring af pølser og øl. Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi til en uformel snak om dræning, entreprenøarbejde og maskiner, siger Bugge Ericsson.