Abonnementsartikel

Inventarvirksomheden Jyden Bur satser nu yderligere på produktudvikling. Virksomheden har bevidst valgt at øge ressourcerne til produktudvikling selv om krisen kradser:

- Krisen sætter mere fokus på behovet for at have et produktionsapparat der fungerer fremad, og det er vigtigt at have udviklet nye løsninger, så man er klar, når der igen kommer gang i byggeriet, siger direktør Jens Agergaard fra Jyden Bur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et af initiativerne er blandt andet at indkalde landmænd og specialister til konferencer, hvor man diskuterer nye løsninger til staldanlægget.

Virksomheden har netop afholdt sådan en konference, hvor kontakter fra Norge, Sverige og Danmark diskuterede nye farestier til løsgående søer. Målet er at udvikle en faresti, som giver endnu bedre produktionsresultater end dem, der hidtil er set:

- Det giver mulighed for at angribe tingene fra en anden vinkel end den traditionelle, og det er noget, vi kommer til at gøre meget mere i fremtiden, fastslår Jens Aagaard.

I næste måned holder virksomheden en lignende konference, der sætter fokus på udvikling af staldsystemer til kalve. Jyden Bur har i øjeblikket otte ansatte, der udelukkende arbejder med produktudvikling.

Du kan læse meget mere om konferencen om farestier i det nummer af Hyologisk, der udkommer på fredag.