HedeDanmark vil sætte sig stærkere i Øst- og Midtjylland. Lige nu er afdelingerne i Aarhusområdet spredt på fem forskellig afdelinger fra Aarhus til Hadsten til Djursland.

Men det skal have en ende, siger HedeDanmarks direktør Lars Petersen til Grøn Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi håber, at der kommer mere aktivitet på anlægssiden. Vi har tidligere serviceret kunderne fra Vejle, så vi trækker nogle folk op derfra og udvider aktiviteterne i Aarhus på anlægssiden,

Lars Petersen, direktør i HedeDanmark.

- Vi sidder forskellige steder rundt omkring i omegnen. Det samler vi nu i en afdeling i Søften vest for Aarhus som et led i vores strategi om et samlet HedeDanmark. Det betyder også, at samtlige HedeDanmark-afdelinger er repræsenteret et sted, siger Lars Petersen.

Ændringerne træder i kraft omkring den 1. april.

Flere HedeDanmark-kollegaer

Til en start vil det hovedsageligt være en samling af HedeDanmark-ansatte, men på sigt håber direktøren, at det vil udmønte sig i nyansættelser. Men de ansatte kan dog se frem til at få flere HedeDanmark-kollegaer. I hvert fald i hverdagen.

- Lige nu har vi kontorer, hvor der kun sidder to eller tre mennesker. Det er klart, at det bliver lidt bedre for dem at få nogle flere kollegaer i dagligdagen, når det hele bliver samlet i Søften, siger Lars Petersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grunden til, at HedeDanmark omorganiserer deres østjyske afdelinger nu, er, at de har et lejemål i Hadsten, de snart skal være ude af, og så ligger de ret upraktisk i deres Aarhus-afdeling, hvor de døjer med morgen-trafikkens forsinkelser.

- Det er dyrt at have timelønnede til at sidde og hænge en time i morgentrafikken hver morgen, siger Lars Petersen.

- Vi håber, at der kommer mere aktivitet på anlægssiden. Vi har tidligere serviceret kunderne fra Vejle, så vi trækker nogle folk op derfra og udvider aktiviteterne i Aarhus på anlægssiden. Vi går efter hele Øst- og Midtjylland, det er derfor vi vil ligge i Søften ved motorvejen, siger Lars Petersen.