Abonnementsartikel

Kunder til Claas-traktorer i segmentet 145 og 165 hestekræfter har rigtig mange valg, og vi er i marken for at teste en af de knapt så udbredte kombinationer, hvor vi har fravalgt Cebis terminalen og tilvalgt den trinløse Cmatic transmission.

Hos Claas er en traktor på 145 eller 165 hestekræfter ikke bare en standardvare, der tages ned fra hylden, når kunden kommer ind i butikken for at handle traktor. Kunden skal således være forberedt på en byge af spørgsmål fra sælgeren, før den nye traktor er konfigureret.

Første beslutning er, om traktoren skal have en fire eller sekscylindret motor. Claas tilbyder nemlig Arion på 145 og 165 hestekræfter med begge motortyper. Dernæst skal der tages stilling til, om transmissionen skal være trinløs eller med gear. Sluttelig skal det besluttes, om betjeningen i kabinen skal være den forkromede løsning med Cebis-terminalen, eller om valget står imellem den mere mekanisk betjente CIS-version og CIS+. Betjeningsmæssigt placerer CIS+ sig imellem Cebis og CIS. Ud over ovennævnte valg skal der også kikkes på, om traktoren skal være med affjedre foraksel og så videre.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.