Det blev Lars Bruun fra I/S Bruun ved Varde der løb af med ATV'en som P. Lindberg Maskinforretning havde udloddet på NutriFair messen i Fredericia i januar måned. Blandt rigtig mange besøgende og deltagende i konkurrencen, var det hans lod der blev udtrukket.

Vinderen siger: - Det var en dejlig overraskelse at få. Det var en uventet meddelelse, så det gjorde absolut ikke glæden mindre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars Bruun besøgte P. Lindbergs stand på NutriFair messen for at høre nærmere om et af tilbuddene på standen og faldt ved samme lejlighed over konkurrencen, som han så deltog i. ATV'en vil blive brugt til dagligdags gøremål og ellers som transportmiddel på bedriften og desuden har han tvillinge-drenge på 7 år som glæder sig til bedriftens nye køretøj.

- De glæder sig vildt meget til at komme hjem fra skole og teste vores nye køretøj, griner Lars Bruun.

God messe

P. Lindberg har udstillet på NutriFair-messen i mange år og er glade for messen.

- Med NutriFair rammer vi præcis 2 af vores kernesegmenter, nemlig mælke- og svineproducenter. Vi har rigtig god aktivitet på vores stand og får både snakket med nye og kendte kunder men får også en del handler i hus direkte på messestanden. Så NutriFair vil vi nødigt undvære, udtaler Heidi Dige fra P. Lindberg.