Lørdagens åbent hus hos Underbjerg A/S Fendt-specialisten trak omkring 2500 gæster ad huse.

Værkstedet var ryddet totalt hos Fendt-specialisten i Hellevad. Her agrede værkstedet rammen om lørdagens åbent hus, hvor værterne gætter på, at omkring 2500 gæster var forbi i løbet af dagen.Og de tog godt fra, for da dagen var omme var 33 fustager øl tømt og pålægs-buffen spist. Og dagen emmede af en positivt stemning, fortæller ejer Einer Underbjerg.

- Det levede til fulde op til vores forventning. Vi har igennem en årrække holdt åbent hus den første lørdag i januar. Vi havde igen i år mange besøgende fra hele Danmark, Tyskland, Holland, og Sverige. Vi har en stor kundekreds, som kommer langt omkring fra, men også nye potentielt kunder kom. Vores udvalg er kæmpe stort, og det trækker folk til, for vi har jo kun vores traktorer og dæk at vise frem. Det var en god start på året. Selvom situationen ikke altid ser så lyst ud i landbruget, så vil folk gerne mødet og have nogle hyggelige timer sammen. Vi har en stor og loyal kundekreds det er vi meget glade for? siger Einer Underbjerg.

Dermed startede året meget lyst og positivt. Stemningen fra 2018 sidste måneder fortsætter for den sønderjyske forhandler, som rundede året flot af. Dette fortæller Flemming Underbjerg, som også fortæller, at selvom sommeren gav negativ stemning i markedet, så mærkede forretningen en stigning i salget frem mod årsskiftet.

- I sommers havde vi tørke, og alle slog bremsen i, men i slutningen af året kom et comebacket, og vi har stadig øget salg af traktorer i 2018 kontra 2017. I alt solgte vi 313 traktorer i 2018. Det er 25 flere end i 2017. Det er vi meget tilfredse med. I sensommeren troede vi, at vi ikke ville nå sidste års tal. Der er også stor interesse for vores dæksalg. Vi har haft en stor stigning i salget af dæk, dæksalget er blevet lidt af vores DNA. Vi har omsat cirka 25 procent mere i dæksalg i 2018 end i 2017,? siger Flemming Underbjerg.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce