Mød op på Gråsten landbrugsskole og mød formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, som sætter sig i den varme stol 31. januar.

LandboSyd indbyder til medlemsmøde den sidste aften i januar til debat om Landbrug & Fødevarer, herunder politik på Axelborg og faglighed på Seges, politikerne på Christiansborg og helt aktuelle politiske spørgsmål situation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop i det sydøstlige Sønderjylland var der i en periode kritik og udmeldelser af Landbrug & Fødevarer, og på medlemsmødet bliver der mulighed for at komme tæt på og udfordre den folkevalgte førstemand i orgnaisationen,

På forhånd har en række udfordrere valgt at præsentere Martin Merrild for nogle punkter til dagsordenen. Det er blandt andet chefrådgiver Helge Lorenzen, HR-Teamchef Dennis Calender en ung fra agrarøkonomuddannelsen på Gråsten Landbrugsskole samt et bestyrelsesmedlem i LandboSyd.

Nogle af emnerne til debat kan være emner som:

Var tørkepakken indsatsen værd, og hvad har den betydet for det politiske klima for landbrugserhvervet?

-Har den nye imagekampagne fra en tur kloden rundt givet resultater for rejsevalutaen, og skal landbruget fortsætte med at hælde penge i medie- og reklamebureauerne?

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Hvorfor skal vi finde os i fosforlofter, vandplaner og regulering som bygger på helt urealistiske grundlag. Får vi en ny omgang De syv dødssynder?.

-Hvad er landbrugets svar på klimaudfordringerne, hvorfor har erhvervet ikke været i offensiven med alt det, vi kan gøre?

Det er godt seks år siden, at Martin Merrild blev valgt som ny og langt mere markant formand for Landbrug & Fødevarer efter en turbulent tid. Han blev den fjerde formand i spidsen for landbruget inden for blot tre et halvt år.