Firmaets salgskontor på det europæiske kontinent har i flere år ligget i Skive, og det gør egnen attraktiv for irerne, skriver Skive Folkeblad.

- Devenish er et relativt stort selskab, som har specialiseret sig inden for foder til alle dyrearter. De har foderfabrikker i USA, Mexico, England, Afrika og Tyrkiet. Med hele Brexit-situationen har de ingen produktion på Continental Europe.Vi kan ikke blive ved at hente foderet i England, så der skal laves en produktion på Continental Europe. Vi trækker mange tusinde tons ind fra England og Irland, og Devenish har fået noget lønproduceret i Danmark. Det er efterhånden store mængder, og samtidig er vi begyndt at handle med store virksomheder i Polen, og vi er ved at bevæge os ind i Tyskland, siger Åge Staun til Skive Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Åge Staun fortæller, at man er i gang med at undersøge mulighederne for en fabrik. Lokalt er der et samarbejde med erhvervscentret, som har assisteret i arbejdet på at finde egnede områder på Skiveegnen, hvor en fodervarefabrik ville kunne etableres.

- Hvor en produktion kan komme til at ligge, er endnu uafklaret. Men erhvervscentret har hjulpet os rigtig meget med at se på flere muligheder, som nu ligger hos bestyrelsen i Irland og tages med i strategiplanerne for, hvor den nye fabrik skal ligge, siger Åge Staun.