Abonnementsartikel

Byggerådgiverne i Dansk Landbrugsrådgivning skal stå stærkere i landmændenes bevidsthed. Derfor lancerer landets bygningskontorer en kampagne, der fortæller om fordelene ved at benytte landmandens eget system.

Kampagnen introducerer samtidig det fælles brand, DLBR Byggerådgivning, som bygningskontorerne i løbet af 2009 og 2010 vil markedsføre sig under.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er Byggeri & Teknik I/S, Gefion, Agrovi, Bygnings- og Maskinkontoret Sønderjylland, Bygningskontoret Nord, LandboLimfjord, LRØ samt Landscentret, der samler sig under den nye paraply.

- Bygningskontorerne har den faglige ekspertise inden for alle former for landbrugsbyggeri, hvad enten det drejer sig om arkitektur, planlægning, projektering, byggestyring eller skadesopgørelse.

- De kvaliteter vil DLBR kommunikere til landmænd og andre kunder på en ny måde, lyder det fra DLBR Byggerådgivning, der står sammen under sloganet ”Byg din vækst på vores viden”.

DLBR Byggerådgivning kan bistå med hjælp til hele eller dele af byggeprocessen.

- Der kan fås en totalløsning, hvor projektet følges fra de første streger til afleveringen, men man kan også vælge at koble rådgivningen på i enkelte faser af projektet, hvor man specielt har brug for assistance, lyder det fra DLBR Byggerådgivning.