Maskinstationen i Fillerup ved Odder har netop investeret i fem nye Claas-traktorer købt hos Traktor- og Høstspecialisten i Hinnerup.

Hver gang en handel går igennem på Claas-standen på Agromek, bimler skibsklokken. Torsdag bimlede klokken hele fem gang og var næsten rødglødende, fortæller sælgeren bag handlen, Klaus Mortensen, Traktor- og Høstspecialisten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en rigtig stor handel for mig og for firmaet. Vi indgår den slags handler cirka tre-fem gange om året, så vi er godt tilfreds, siger Klaus Mortensen.

Trofast kunde

Anders Hansen, indehaver af Maskinstationen Anders Hansen i Fillerup, har købt Claas siden han startede maskinstation for 20 år siden.

Torsdag købte han to Axion 960, topmodellen i 900-serien, en Axion 930, en Axion 870 og en Axion 830.

Med i handlen er ombytning af tilsvarende fem brugte Claas køretøjer.

- Jeg har været trofast hos Claas. Jeg er kommet hos Høstspecialisten i over 20 år. Vi får meget for pengene og rigtig god service. Jeg vil rose sælgerne hos Claas. De er rigtig gode til at opbygge relationer til kunderne og planlægge ture, hvor der bare er styr på det, fortæller Anders Hansen og nævner en tur til Le Mans, hvor alt var timet og tilrettelagt for kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Allan har jeg kendt i rigtig mange år, og vi har altid haft et godt og tillidsfuldt forhold, fortæller Anders Hansen.

Traktor - og Høstspecialisten i Hinnerup er ejet af Allan Mahler.

De nyindkøbte Claas-traktorer skal bruges til at trække gyllevogne og halmpressere ude hos kunderne.