Skjern Maskinforretning kunne på Agromek give håndslag på 21 nye New Holland-traktorer til midtjysk maskinstation.

Hele Agromek summer af god stemning og stor købelyst, og det mærker man bestemt også hos New Holland. Torsdag formiddag kunne Skjern Maskinforretning nemlig give det endelig håndslag på hele 21 nye traktorer til samme kunde på New Hollands stand i Boxen på Agromek.

- Vi er rigtig glade for aftalen, som nu endelig er faldet helt på plads. Vi bytter alle traktorer i maskinhuset pånær tre traktorer, fortæller Kenneth Christiensen, som er medindehaver af Bounum maskinstation, som ejer maskinstationen sammen med Thomas og Michael Eskildsen.

Store traktorer

I alt er der blevet handlet 6.225 hestekræfter fordelt på 21 enheder i T8- og T7-serien. Det drejer sig om 3x T8.410, 7x T7.315, 7xT7.270 og 4x T7.225, alle med den trinløse AutoCommand-transmission og de fleste med GPS og to skærme i kabinen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har efterhånden mange Isobus-redskaber, og det har blandt andet været én af fordele ved at få de meget strømlignet traktorer. De betjenes alle ens, og så kan alle traktorer afløse for hinanden, fortæller Kenneth Christiensen.

God dialog

Kaj Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning er også godt tilfreds med aftalen, som han ser mere som et samarbejde, end en købsaftale.

- Vi har en rigtig god dialog med Skjern Maskinforretning, og det er super vigtigt for at få et godt samarbejde op og stå, fortæller han til Maskinbladet på Agromek.

Leveringen kommer til at forgå inden nytår og igennem 2019.