Ejnar Schultz har siden 2007 siddet i direktionen i Seges og før det i Videncentret for Landbrug, der var navnet før Seges kom på banen. Nu afløser Ejnar Schultz den hidtidige direktør Anne Lawaetz Arhnung, der fremadrettet er administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer.

- Seges får en arbejdsom, vellidt og målrettet direktør med et stort netværk, der har et indgåendekendskab til landbruget. Samtidig har jeg i min tid som direktør for Seges lært ham at kende som en dygtig, loyal og vedholdende kollega, der i den grad kæmper for landbruget. Jeg glæder mig over, at han har takket ja, og ser frem til vores fortsatte samarbejde, siger Anne Arhnung, administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er en garvet direktør, der nu skal stå i spidsen for Seges. Siden Ejnar Schultz blev uddannet som agronom i 1991, har han været beskæftiget i organisationer, der i dag er en del af Landbrug & Fødevarer. Senest har han været direktør for innovation i Seges.

- Jeg glæder mig virkelig til at fortsætte arbejdet med at skaffe ny viden og udvikle nye løsninger, der kan omsættes ude i landbruget og fødevareerhvervet. Seges har med sin dybe viden og udviklingskraft en afgørende rolle i forhold til fremtidens bæredygtige og samtidig konkurrencedygtige landbrug, og det ser jeg frem til at stå i spidsen for, siger Ejnar Schultz, direktør for Seges.

Ejnar Schultz er dags dato tiltrådt stillingen som direktør i Seges. Udover Ejnar Schultz består ledelsen i Seges fortsat af direktør for Digital, Ivar Ravn samt CFO Lars Daugaard.