Farm Implements er ny dansk importør af spanske Ovlac, som både producerer liftophængt vendeplov og halvbugseret plove samt miniplov, som blandt andet er målrettet økologer.

- På Agromek viser vi både en liftophængt vendeplov samt en skrældplov, som Ovlac kalder for miniploven. Den er faktisk ret interessant, fortælle Jens Iversen, som er manden bag Farm Implements.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Der kører allerede tre miniplove fra Ovlac i Danmark, hvad jeg har kendskab til, og de kører alle hos økologer. Miniploven er næsten en 'almindelig' plov, bare i mindre format, og dermed er den også billigere, og da furerne er mindre og dermed vejer mindre, er der plads til flere furer på ploven uden det går udover vægten, og derfor er kapaciteten også større på en miniplov end en normal plov.

- Miniploven kan være et nyttigt redskab til bekæmpelse af kvik, påpeger Jens Iversen.

På forhandlerjagt

Agromek skal ikke blot benyttes til at vise plovene for de interesseret. Farm Implements er også på jagt efter forhandlere i Danmark.

- Vi har allerede et forhandlernet i Sverige, og nu er Danmark det næste land, som står for skud. Faktisk er de første Ovlac-plove allerede solgt i Danmark, fortæller Jens Iversen, som gør opmærksom på, at Ovlac producerer liftplove op til seks fure, og halvbugseret plove op til otte fure, mens der altså også er en produktion af miniplove op til 10 furet udgaver.