Der er stort fokus på, hvad de nye ejendomsvurderinger kommer til at betyde. Især for mindre ejendomme kan de nye vurderinger få fremadrettede økonomiske konsekvenser. Der arbejdes hårdt på at få klarlagt, hvilke kriterier, som Vurderingsstyrelsen vil bruge som grundlag for konkrete afgørelser.

De nye ejendomsvurderinger vil fremadrettet også give nogle nye udfordringer i forhold til køb og salg af især de mindre ejendomme. Afdelingschef for Økonomi og regnskab Henrik Larsen vil orientere om seneste nyt omkring emnet og besvare presserende spørgsmål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra 1. oktober er der kommet nye regler på efterløns- og dagpengeområdet. Ændringerne betyder bl.a., at det kan have afgørende betydning, om et deltidslandbrug er en fritidsbeskæftigelse eller en selvstændig virksomhed. Denne kategorisering giver store forskelle i f.eks. perioden, du kan få dagpenge. De væsentligste hovedpunkter i de nye regler vil blive gennemgået ved økonomikonsulent Frank Rasmussen.

Da det har vist sig, at der kan være lidt usikkerhed omkring momsregistrering og registrering af selvstændig virksomhed især for mindre virksomheder, så vil regler og retningslinjer for dette afslutningsvis blive gennemgået.