Holmsland Maskinforretning A/S har taget et stort spring i sin markedsføring og har valgt at booke en 120 kvadratmeter stor stand på Agromek.

Her bliver der plads til tre Valtra-traktorer, og dermed kan publikum alligevel kigge nærmere på et udvalg af Valtra-modellerne, selvom ingen af Agcos mærker ellers er med på Agromek 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har valgt at udstille på Agromek, fordi messen med sin placering i Herning ligger lige midt i vores forhandlerområde.

Arne Nielsen

- Vi har valgt at udstille på Agromek, fordi messen med sin placering i Herning ligger lige midt i vores forhandlerområde, som strækker sig fra vestkysten til den anden side af Viborg. Og det er samtidig en markering af, at vi også har en afdeling i Kjellerup, siger Arne Nielsen, indehaver af Holmsland Maskinforretning.

Markedsføring af forretningen

Arne Nielsen understreger, at det bliver Holmsland Maskinforretning, der kommer til at være i fokus på standen, selvom tre traktorer - en A-model, en N-model og en T-model, selvfølgelig kommer til at fylde godt på de 120 kvadratmeter.

- Vi er så heldige, at vores stand er nabo til Pöttingers stand, og vi er jo blevet forhandler af Pöttingers program, og dermed satser vi på, at kunne drage fordel af naboskabet på Agromek, siger Arne Nielsen.

Møde med kunder

- Deltagelse på messer og udstillinger handler mest om at vise, hvem man er og møde sine kunder i lokalområdet, siger Arne Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han mener ikke, at Holmsland Maskinforretnings solo-tiltag generer de øvrige danske Valtra-forhandlere.

- Det kan jeg ikke se, for messen foregår jo midt i vores område, siger Arne Nielsen.

Som optakt til Agromek vil Holmsland Maskinforretning også køre en kampagne på de sociale medier med blandt andet en lille video, hvor forretningen fortæller om sig selv og sin deltagelse på Agromek.