LMO inviterer igen til en række større skattemøder, hvor deltagerne får et nærmere indblik i alt, hvad der rører sig på skatte- og ejendomsområdet netop nu.

På Aktuel Skat-møderne stiller LMO's skatte- og selskabseksperter sig til rådighed og lægger ud med en lang række indlæg. Blandt andet vil tilhørerne høre nærmere om konsekvenserne af ændringerne i forhold til virksomhedsskatteordningen samt straksfradrag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Under møderne vil skatteekspert Mimi Shin Jensen tale nærmere om de nye lovændringer- herunder nedsættelse af bundskat, jobfradrag, pensionsindbetaling, boligjobordningen m.m.

Tre førende eksperter

Derudover vil der blive stillet skarpt på den skærpede praksis indenfor udlejning og bortforpagtning. Der vil også være en status på ejendomsvurderingsloven, herunder de nye ejendomsskatter såvel som en status på bo- og gaveafgiftsloven.

Sidst men ikke mindst vil eksperterne løfte sløret for aktuelle afgørelser i forhold til virksomhedsordningen, deltidslandbrug, pengetanksreglen, og at man skal være opmærksom på indberetningen, når man handler med udenlandske aktier.

Aktuel Skat-møderne løber af stablen fra den 6. til den 13. november i Midt-, Øst- og Nordjylland og foregår med indlæg fra chefrådgiver Kirsten Cato Jensen, chefrådgiver Susanne Møberg og skatteekspert Mimi Shin Jensen fra LMO.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs på møderne.