Abonnementsartikel

Dansk Landbrugsrådgivning igangsætter en kampagne for at bringe sig længere frem i landmændenes bevidsthed

Byggerådgiverne i Dansk Landbrugsrådgivning vil frem i bevidstheden hos landmændene, og derfor lancerer landets bygningskontorer lige nu en kampagne om fordele ved at benytte landmandens eget system. Kampagnen introducerer samtidig det fælles brand, DLBR Byggerådgivning, som bygningskontorerne i løbet af 2009 og 2010 vil markedsføre sig under.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores bygningskontorer har den faglige ekspertise inden for alle former for landbrugsbyggeri, hvad enten det drejer sig om arkitektur, planlægning, projektering, byggestyring eller skadesopgørelse. De kvaliteter går vi nu i gang med at kommunikere til landmænd og andre kunder på en ny måde, forklarer Steen Lundgaard, Byggeri og Teknik I/S.

"Byg din vækst på vores viden " er valgt som slogan for DLBR Byggerådgivning.

- Helt centralt i den sammenhæng er forståelsen af, at den viden ikke er bundet op på et bestemt byggefirma eller en bestemt løsning, siger Steen Lundgaard.

Han fremhæver rådgivningens uvildighed, når et byggeri skal styres med økonomi og tilsyn.

- Udgiften til uvildig rådgivning er langt mindre end en dårlig styret byggeproces, en dårlig kontrakt eller manglende indhentning og vurdering af tilbud. Disse kan derimod resultere i store ekstraudgifter og driftstab, hvis ikke DLBR Byggerådgivning sikrer dine ønsker, mener Steen Lundgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLBR Byggerådgivning er repræsenteret over hele landet og kan hjælpe med hele eller dele af byggeprocessen.

Byggeri