På Agromek 2018 vil DLG stå klar til at møde messegæsterne på en stor fælles stand for hele koncernen.

- Agromek er en helt unik mulighed for at møde kunder og forretningsforbindelser på fire intensive dage, siger vicekoncerndirektør i DLG og adm. direktør i Vilofoss Danmark, Bøje S. Kjær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agromek samler hele branchen, og er derfor en rigtig god mulighed for at videndele, netværke og have en god dialog med vores kunder. Vi kan på kort tid vise DLG-koncernens mange nye og spændende ting frem til vores kunder, siger vicekoncerndirektøren i DLG.

Direktør for Agromek, Claus Hermansen, glæder sig over at byde DLG velkommen igen i år.

- Det er rigtig dejligt, at Danmarks største grovvareselskab har besluttet at være med på Agromek 2018. Det sender et godt signal i både ind- og udland, at det landmandsejede selskab har valgt at deltage på messen, og DLG's samlede stand vil helt sikkert være interessant for rigtig mange af de besøgende, lyder det fra Claus Hermansen.

Fra onlinehandel til grisefoder

På standen vil DLG præsentere en lang række af de produkter, koncernen tilbyder.

- Vi samler DLG-koncernen på tværs med både foderløsninger og grønne produkter, Vilofoss' vitaminer og mineraler, nye planteavlssorter fra Sejet Planteforædling, og specifikt fokus på DLG's smågrisefoder med nye super resultater fra Seges-forsøg, siger Bøje S. Kjær og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi præsenterer vores store satsning FarmPack, hvor vi i endnu højere grad samler vores pallevarer og supplementsprodukter. Med FarmPack kan vi levere mere end 4.000 forskellige pakkevarer til vores kunder, som alle kan købes online på DLG Kundeportal. Vi glæder os til at vise vores store sortiment til vores kunder på Agromek.

På Agromek deltager også DLG's datterselskab Datalogisk, der leverer it-løsninger til landbruget. Desuden deltager Dankalk med sine kalkprodukter til landbruget. Dankalk står sammen med DLG Biogas i biogas-hallen, hvor DLG præsenterer udbuddet af biogasrelaterede produkter til biogasanlæg.