Abonnementsartikel

Kverneland Group Danmarks administrerende direktør fratræder

Efter 14 år i Kverneland Gruppen har administrerende direktør Jesper Smith ønsket nye udfordringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har takket ja til jobbet som administrerende direktør for Jørgen Kruuse

A/S i Langeskov på Fyn, hvor han tiltræder senest den 1. juli 2009.

Stillingen som administrerende direktør i Kverneland Group vil blive besat så hurtigt som muligt og indtil en ny ledelse er på plads, vil Jesper Smith varetage den daglige ledelse af selskabet.

- Jeg har haft 14 gode år i Kverneland med fantastiske muligheder, med mange gode oplevelser og med gode resultater. Mit jobskifte er et personligt valg, der bunder i et ønske om at prøve noget nyt. Efter 14 år i samme branche og virksomhed er tiden inde til at prøve kræfter med en anden branche og med en anden type virksomhed og bruge energien på at takle en helt ny type udfordring, siger Jesper Smith.

- Jørgen Kruuse A/S er en rigtig spændende virksomhed og da jeg fik tilbuddet om at blive administrerende direktør, kunne jeg kun sige ja, tilføjer han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jesper Smith afviser, at hans karriereskifte har forbindelse med den aktuelle krise, som også berører landbrugsmaskinbranchen.

- Det er en tilfældig timing. Jeg skifter ikke på grund af krise eller utilfredshed. Jeg fik et attraktivt tilbud og måtte slå til, siger han.

Jørgen Kruuse A/S leverer blandt andet alt, hvad dyrlæger har brug for af veterinærartikler til såvel smådyr som store dyr.

Det er bestyrelsen i Jørgen Kruuse A/S, som i samråd med familien Kruuse har besluttet at forstærke virksomhedens managementteam ved at ansætte Jesper Smith som ny administrerende direktør.

Han får det forretningsmæssige ansvar for Kruuse-koncernen, hvor Mads Kruuse fremover vil varetage opgaven som koncerndirektør for Kruuse Holding A/S, og han vil som medlem af bestyrelsen medvirke til at sikre den strategiske udvikling af virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestyrelsesformand Peter Eriksen Jensen, Jørgen Kruuse A/S fremhæver, at Jesper Smith har en god faglig og praktisk baggrund, som han primært har opbygget i Kverneland Gruppen, hvor han har haft opgaver inden for økonomi, IT, efterfulgt af flere opgaver på topledelsesniveau inden for salg og markedsføring, nationalt som internationalt.