Abonnementsartikel

I 2005 begyndte Stenderup A/S importen af McCormick traktorer - nu er det endeligt at Stenderup A/S ikke længere forsætter, som importør af den italienske traktorproducent.

I 2005 begyndte Stenderup A/S importen af McCormick-traktorer, som er blevet til 13 års samarbejde. Nu er det endeligt at Stenderup A/S ikke længere forsætter, som importør af den italienske traktorproducent.

- Vi er naturligvis kede af at vi fremadrettet ikke skal have McCormick som samarbejdspartner. Det har været et velfungerende samarbejde, som vi har været glade for, fortæller adminsterende direktør Troels Stausholm Jensen og fortsætter:

- Vi er også beviste om at vi ikke har givet McCormick den opmærksomhed, hverken på salg eller markedsføringssiden, som den fortjener. Vi er specialister i indendørsmekanisering til mælkeproducenter og vi må erkende at det ikke er traktorer vi har fokuseret på. Derfor giver det god mening, at McCormick finder en ny samarbejdspartner, forklarer Troels Stausholm Jensen, fra Stenderup A/S.

Stenderup A/S vil naturligvis fortsætte med at servicere og reparere både McCormick og Case IH traktorer, samt bibeholde det store lager af reservedele.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Vi ønsker Helms TMT alt mulig held og lykke med McCormick fremadrettet.