I anledning af det positive resultat og den katastrofalt tørre vækstsæson i 2018, som især har ramt Nordsjælland hårdt og har betydet 30-50 % nedgang i høstudbytterne, har bestyrelsen i Nordsjællands AndelsGrovvare besluttet at udlodde hele årets overskud, som en ekstra håndsrækning til vores medlemmer, udtaler bestyrelsesformand Niels Christensen

Niels Christensen påpeger, at NAG er så stærk en økonomisk forening, at man i et enkelt år kan udlodde hele overskuddet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NAG har i det forløbne regnskabsår også udbetalt 870.000 kr. i planteværnsbonus til kunder og medlemmer fortsætter Niels Christensen.

- Vi håber, at det vil styrke vores position som lokal andels grovvareforening på Sjælland, at vi både kan være konkurrence dygtige og efterfølgende udlodde overskud til medlemmerne, siger direktør Jens Lauritsen.

NAG er som virksomhed tæt på kunderne og er meget hurtig til at reagere i forhold til, hvad der rører sig i om verdenen. Her kan nævnes, at vi er den eneste grovvare virksomhed på Sjælland med en fabrik, hvor der udelukkende produceres non GM foder og til kommende høst er NAG også klar til at håndtere og behandle økologiske afgrøder på egne anlæg, fortsætter han.