Traktorkabinen er forvandlet til en mobil arbejdsplads, hvor danske landmænd bruger flere elektroniske hjælpemidler end nogensinde før. Hos Geoteam, der er eksperter i præcisionsudstyr til landbrug, oplever man en stigende efterspørgsel på en løsning, der kan organisere alle skærme i kabinen.

Det skriver Geoteam i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Når der er travlt, kan landmanden ofte have hele arbejdsdagen i traktoren, hvor han er afhængig af fire til fem skærme i kabinen. I takt med et stigende behov for markstyrings- og kortprogrammer har mange både telefon og flere tablets med ud, der skal holdes styr på, forklarer Jacob Thuesen, kundekonsulent for landbrug i Geoteam.

Robust løsning

RAM Mount er en serie af holdere til alle typer af skærme, tablets og mobiltelefoner. Løsningen består af en base, en monteringsarm samt en holder til skærm, der findes i mange forskellige udførelser, hvilket giver unikke kombinationsmuligheder for den enkelte landmand.

-Holderne er meget robuste uanset om de sættes på en monteringsarm, en skinne eller en sugekop. Vi hører endda ofte, at sugekopperne er så stærke, at de stadig sidder solidt plantet på ruden efter en lang vinter, siger Jacob Thuesen.

Geoteam søger i øjeblikket nye forhandlere af RAM Mount. Det patenterede holdesystem kan anvendes i både traktor, lastbil og entreprenørmaskine ? sugekoppen er tilmed godkendt til at sidde i cockpittet på almindelige passagerfly.

Ny fleksibilitet i hverdagen

RAM Mount-holderen matcher alle større producenters terminaler, og da den er enkel at flytte fra maskine til maskine, får landmanden en ny fleksibilitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Tidligere tog det nærmest en halv dag at få styr på kabinen og de mange skærme, men hvis man i dag for eksempel skal have en tablet med i mejetærskeren, som man kun bruger fire-fem uger om året, kan holderen hurtigt og nemt flyttes over fra traktoren. Og der er ingen løse dele, når først holderen er monteret, siger Jacob Thuesen.