Så blev det køernes tur. I forlængelse af de populære kalve- og kvieworkshops kommer turen nu til køerne. På seks temadage får man inspiration til at blive mere effektiv og tjene flere penge i kostalden.

Det skriver Vestjysk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det handler om at gøre de rigtige ting og gøre dem rigtigt. Workshoppen strækker sig over seks temadage med hver sit emne, fra september 2018 til marts 2019. Første dag er 'Opstart af ny laktation' på programmet, hvor der fokuseres på de 10 vigtigste uger for koen ? de, der er fundamentet for sundhed, ydelse og penge.

I november er der masser af inspiration at hente under temaet 'Fornuftig og overskuelig brug af dine data'. Kursisterne bombarderes med data og tekniske muligheder, der genererer et væld af informationer. Lær kunsten at sortere og prioritere disse efter behov.

Når der de efterfølgende fire måneder sættes fokus på fodring, mineraler, reproduktion og malkning, er det med højest mulig restbeløb som mål. Der er tale om kolde facts, rå effektivitet og cool cash på bundlinjen - ingen plads til 'hellige køer'.