1. oktober tiltræder 58-årige Kenneth Frederiksen som ny administrerende direktør i DanGødning A/S, der er Nordeuropas største producent af flydende gødning. Han afløser Sven Høgh Andersen, der har ønsket at gå på pension efter 28 år som administrerende direktør i selskabet.

Det skriver DanGødning i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bred indsigt

Kenneth Frederiksen, der er uddannet Cand.Agro fra den Kongelige Veterinære Landbohøjskole og har en HD fra Copenhagen Business School, kommer fra en ledende stilling i Yara. Han har mange års erfaring med gødningsbranchen, hvor han bl.a. også har arbejdet hos Kemira GrowHow. Derudover har han en bred indsigt i landbrugsbranchen fra tidligere stillinger med fokus på bl.a. såsæd og planteværn. Kenneth Frederiksen bor i Middelfart med sin kone Karin, som han har en voksen søn og datter sammen med.

- Jeg ser frem til at overtage ansvaret for DanGødning A/S, som er veldrevet virksomhed med et stort potentiale. Vi har en stor opgave i, at servicere landmænd med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og det er en opgave jeg glæder mig til at løse sammen med det stærke team af medarbejdere i Fredericia, skriver han