Med et fagligt seminar om høst går Yding Smedie & Maskiner nye veje på dyrskuet i Horsens. Maskinforretningen vil give landmanden endnu mere tryghed omkring million-investeringen i en ny mejetærsker og kobler derfor også en fast demo-pilot på alle demo-kørsler ude hos landmændene. Det skriver Yding Smedie & Maskiner i en pressemeddelelse.

Yding Smedie & Maskiner har kigget nærmere på, hvordan de kan give landmanden tryghed omkring million-investeringen i en ny mejetærsker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har resulteret i et forløb, der fredag aften startede med et fagligt seminar på dyrskuet i Horsens og nu følges op i den kommende tid med assisteret demokørsel sammen med virksomhedens faste demo-pilot, Niels Jacob Thomsen hjemme hos den enkelte landmand.

Bøffer og spareribs

Ved arrangementets afslutning er idémanden og indehaveren godt tilfreds.

- Dyrskuet er som skabt til arrangementer af denne type med højt fagligt indhold. Maskinerne er der, fagspecialisterne er der - og landmændene har afsat tid til at besøge dyrskuet for at orientere sig om, hvad der rører sig i branchen. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at skabe et forum for fagligt input, siger Jeppe Rasmussen, indehaver af Yding Smedie & Maskiner.

Godt 50 landmænd var mødt frem for at høre nyt om høst og teknik. Vejret var med arrangørerne, der havde stillet grillen op og bød på bøffer og spareribs.

Temaet for seminaret var tips og tricks til en vellykket høst uden driftsstop. Produktspecialist Niels Petersen fra Case IH holdt oplæg og gennemgik den udstillede demomaskine Axial-Flow 7140. Yding Smedie & Maskiners demopilot var også til stede til en indledende snak om praksis i marken.