Abonnementsartikel

De tilbagevendende problemer med for stramme skruelåg på mange sjællandske mælkekartoner får nu Arla til at indlede en udviklingsproces, der skal gøre det muligt at benytte en helt anden type skruelåg på Sjælland.

Det er uvist, hvor lang tid processen vil tage. Men den ventes at vare til efteråret, da det indebærer ændring af design og eventuelt en maskinomlægning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I den periode vil Arlas mælkekartoner på Sjælland være udstyret med de samme midlertidige skruelåg, som har været på de sjællandske kartoner i den seneste måneds tid, oplyser Arla Foods på sin hjemmeside.

- Når vores emballageleverandør på Sjælland regelmæssigt har problemer med at lave de rigtige skruelåg, så bliver vi nødt til at designe en helt anden type låg, som de kan finde ud af lave uden tilbagevendende fejl.

- Det vil tage tid at finde den helt rigtige løsning, og indtil den er klar, beholder vi de midlertidige skruelåg, som har været på de sjællandske kartoner den sidste måneds tid, siger Jesper Friis, Arla Foods’ marketingdirektør for det danske marked.

Når en ny løsning er klar, vil udvalgte forbrugergrupper - heriblandt Gigtforeningen - blive inddraget i testen af de kommende låg for at sikre, at brugervenligheden er i top.

- Vi ved, at forbrugerne foretrækker skruelåg på vores friskmælkskartoner, så vi har ikke planer om helt at droppe skruelågene, siger Jesper Friis.