I stil med det populære TV-program 'Løvens Hule' er Agro Business Park i dagene 6-7. juni vært for cirka 25 håbefulde iværksætter-virksomheder fra 7 lande, som vil præsentere deres idéer for et panel af investorer og eksperter fra nogle af de største virksomheder og venturefonde i Europa. Arrangementet hedder 'European Bioeconomy Venture Forum' og afholdes i år for første gang.

Det skriver Agro Business Park i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

European Bioeconomy Venture Forum finder sted i Agro Business Park i Foulum og afholdes for første gang i 2018, men der foreligger allerede en aftale om at afholde arrangementet igen i både 2019 og 2020. Desuden er det den første danske venture-event inden for bioøkonomien. Til eventet skal omkring 25 virksomheder fra 7 lande, som alle beskæftiger sig med den grønne omstilling, pitche foran en jury på 27 europæiske eksperter og investorer fra venture fonde og store industrivirksomheder. Herefter udvælger et panel de bedste virksomheder, som efterfølgende kåres ved en finale. Det endelige formål er, at virksomhederne får kapital til vækst og udvikling.

- Selvom det er første gang, at Danmark er vært for en international venture-event inden for bioøkonomi, så har vi set en stor interesse i forbindelse med arrangementet ? både fra iværksættere og investorer fra hele Europa. Det viser, at Danmark har en stærk international position på grønne teknologier og bioøkonomi. Og vi glæder os over, at nye spændende virksomheder og internationale investorer kan finde et naturligt samlingspunkt netop her i Viborg, fortæller projektchef, Lars Horsholt Jensen, Agro Business Park.

European Bioeconomy Venture Forum arrangeres i et samarbejde mellem European Tech Tour, Agro Business Park, Innovationsnetværket for Biomasse, Viborg Kommune og Vækstfonden.