Seko Power skal bruges rundt omkring i det danske land og det står Niels Bastian Kristensen fra Seges i spidsen for.

Niels Bastian Kristensen har i mange år været begejstret for SEKO blanderen og fortæller:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er spændt på at se hvor effektiv partikelnedbrydningen i græsset er, i den nye Power udgave. Samtidig bliver det spændende at se hvor homogen blandingen bliver. Lige nu laves der forsøg med NIR analyse af foderet, og udover rationer til malkekende køer testes og blanding af rationer til goldkøe, siger han.

Seko Power er nøje udvalgt ud fra blanderens egenskaber og ekstra udstyr.

- Power er en kraftig maskine med tykkere bund, en kraftigere gearkasse og med Power modskær. Det betyder, at skærene er længere og sidder med kortere afstand, så den blander endnu hurtigere og blander mere aggressivt end den traditionelle Seko-foderblander, fortæller Troels Stausholm Jensen, som er Adm. Direktør i Stenderup A/S.

Han fortæller også at blanderen er udstyret med NIR-sensor, som gør det muligt at måle og analysere tørstofprocenten i blandingen.

Stenderup A/S familieejet virksomhed, som importerer og forhandler landbrugsmaskiner. Virksomheden har været importør og forhandler af SEKO blandere i over 20 år. Stenderup A/S forhandler en lang række kendte produkter til landbruget.