Agco mener nu, at forhandlerstrukturen med tre Fendt-forhandlere i Jylland og en på Fyn samt to på Sjælland - foruden en på Bornholm - er passende. Men der udstedes ikke garantier for Fremtiden.

- Der er jo ikke noget, der er statisk, og fremtiden vil afhænge af de ønsker vores partnere har. Og det er vigtigt for os, at vores forhandlere har en lønsom drift, siger Christian Devantier, Distribution Management i Norden og Baltikum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig over, at det netop er lykkedes at få strukturen til at falde på plads i Jylland med de ændringer, som netop er offentliggjort.

- Vi havde et behov for at tilpasse strukturen vest for Storebælt, hvor to forhandlere inden for det seneste år har måttet dreje nøglen om. Det gav både et behov for - og mulighed for - nogle rokader, og da lykkedes det heldigvis at få alle brikker til at falde på plads, siger han.

Christian Devantier erkender, at det har været et hårdt arbejde for alle parter de seneste 12 måneder, hvor de har prøvet at nå i mål.

- Og det er heldigvis lykkedes, siger Christian Devantier.

Han tilføjer, at Fendt-forhandlingen andre steder er opdelt på en fornuftig måde, så der ikke er samme behov for ændringer som i Jylland.