Agco Danmarks omfattende strategi med en klar opdeling af virksomhedens forskellige brands - kaldet Route 66 - fortsætter med uformindsket kraft og nærmer sig målet i Danmark.

Med TBS Maskinpowers overtagelse af aktiviteterne hos Henry D. Nielsen og Dansk Maskincenters koncentration om salg og service af Massey Ferguson er man nu ved at være på plads i Jylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har nu arbejdet et par år med at få vores nye, dynamiske forhandlerstruktur - kaldet Route 66 - på plads i den nordiske Region. Med den nye forhandlerstruktur i Jylland har vi fået konsolideret vores forhandlernetværk - og vil fremover stå virkelig stærkt i hele den jyske område, siger Christian Devantier, Distribution Management i Norden og Baltikum.

- Både hos Dansk Maskincenter og hos TBS/Henry D. Nielsen har man - på hver sin måde - taget udfordringerne op. Alle parter har været indstillet på at imødegå de krav, en landbrugsbranche i hurtig udvikling vil stille i fremtiden. Større enheder, mere fokus og udbyggede kompetencer er nogle af de punkter, vi nu kan sætte flueben ved, siger han.

Ny stærk base

- For Massey Fergusons vedkommende har vi - med DMC's nye struktur - konsolideret os i en meget stor del af Jylland, syd for Limfjorden. Det giver os en stærk markedsposition, hvor ikke mindst MF's nye store høstprogram nu for alvor skal ud på de danske marker, siger Jørgen Sørensen, salgschef hos Massey Ferguson.

Og tilsvarende positive toner lyder fra den ansvarlige salgschef for Fendt.

- Med det nye Fendt Full-line produkt-program er behovet for store, stærke Fendt-forhandlere mere påkrævet end nogensinde. Den nye struktur hos TBS giver os et godt grundlag for at skærpe salget og yde service på et meget højt niveau. Fendt har fået en solid bastion i Midtjylland, siger Peter Midtiby, salgschef hos Fendt:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Positivt forløb

Både Peter Midtiby og Jørgen Sørensen fremhæver det positive forhandlings-forløb med de involverede parter.

- Det har været vigtigt for os at håndtere disse ændringer i en positiv ånd, der imødekommer alle parter. Det har derfor været en stor fornøjelse at se, med hvilken vilje man har taget udfordringen op - og fået alle brikker til at falde på plads, siger de.

- Vi er glade for at det er lykkedes - og vi er helt sikre på, at vores mange trofaste Massey Ferguson- og Fendt-kunder kan se frem til et endnu stærkere produktprogram bakket op af et dedikeret og kompetent forhandler- og servicenet, siger Peter Midtiby og Jørgen Sørensen.