Abonnementsartikel

Med en maskinkaravane deltager Scantruck på mange af årets dyrskuer

Scantruck sætter fokus på hele løsninger, når maskinkaravanen kører rundt til landets største dyrskuer, meddeler virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi vil altid gerne sælge en teleskoplæsser, en gravemaskine eller en gummihjulslæsser. Men det er ikke kun salgskasketten, vi tager på, når vi hen over sommeren kører landet rundt til de største dyrskuer. Det er vigtigt for os, at maskinerne også kører optimalt, når vi har solgt dem, og at brugerne kan se, at de har gjort et godt køb. Derfor sætter vi fokus på samarbejde og hele løsninger.

Sådan siger salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck, som netop nu lægger an til at rulle masser af forskellige maskiner op på transportkøretøjerne, der skal bringe det tunge grej rundt til landets dyrskuepladser.

- Der er tradition for, at maskinfirmaerne byder på noget læskende til ganen og en god portion salgssnak, når by og land mødes på dyrskuerne. Men for maskinkøberne følger der jo vigtige beslutninger, når først maskinen er valgt. Så begynder samarbejdet mellem kunden og os. Der skal laves hele løsninger, så der er trygge betingelser. Og når slutsedlen på maskinen er skrevet, begynder det tætte samarbejde, som skal være hjørnestenen i at holde maskinen bedst muligt kørende i mange år, siger Claus Bjerregaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De største dyrskuer

Fredag den 1. og lørdag den 2. juni kommer Scantruck-maskinerne til Aabenraa, hvor Det Sønderjyske Fællesdyrskue melder klar. Det er en lang og stolt tradition for dyrskuer i Aabenraa, hvor det allerførste blev afviklet i 1846. Siden blev de lokale skuer til et fællesdyrskue for den sønderjyske landsdel. Siden 1963 er Det Sønderjyske Fællesdyrskue gennemført hvert år, bortset fra tre aflysninger på grund af veterinære forhold.

Onsdag den 6. juni deltager Scantruck i Græsland 2018 på Elmegaarden i Frederiks i det midtjyske. Som navnet antyder, er der tale om et arrangement for landbruget med fokus på græs og demonstration af materiel. Scantruck møder med både Manitou, Komatsu og Weycor.

Danmarks største dyrskue kalder også på den største mængde maskiner fra Scantruck. På den 600 kvadratmeter store stand på dyrskuepladsen i Roskilde viser Scantruck fredag den 8., lørdag den 9. og søndag den 10. juni en række forskellige Manitou teleskoplæssere til både landbrug, byggeri og industri.

Scantruck-karavanen fortsætter fra Roskilde til Odense, hvor Det Fynske Dyrskue er på plakaten fredag den 15., lørdag den 16. og søndag den 17. juni, og lige som på Hjørring Dyrskue i det nordjyske weekenden efter, fredag den 22. og lørdag den 23. juni, bliver det med maskiner af alle mærker og typer.