Borgeby Fältdagar har i år valgt præcisionslandbrug som det gennemgående tema. Og ifølge presseansvarlig Anna Larsen er der mange nyheder på programmet og løber af stablen 27 og 28 juni.

- I år har vi valgt at temaet skal være præcisionslandbrug. Det er interessant for mange landbrug, som har masser af teknik, men som måske ikke helt ved, hvordan de skal komme i gang med præcisionslandbrug. Der er også mange nye udstillere på banen, som blandt andet arbejder med droner. Så det er en god mulighed for at tale med mange om emnet og for at gå endnu mere i dybden med teknikken.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Som vanligt er Borgeby fyldt med maskinudstillere, som viser nye maskiner og nyheder frem. Ligesom demonstrationerne vil bestå af både tests og sammenligninger. I år er årets nyhed gyllevogne.

Rift om pladser

Endnu engang kan Borgeby melde om stor interesse fra udstillere. Det viser sig allerede før messen, hvor over 400 pladser var booket af udstillere.

- Der er få pladser tilbage Det betyder, at vi gør noget rigtigt, og at mange gerne vil komme til os. Vi har mange flere danske forhandlere og udstiller, som kommer til. Ingen har noget lignende som os. Vi bliver et mødested for mange i landbruget, og man kan forvente den nye viden og få en rundtur i branchens mange udstillere, siger Anna Larsen, mens Andreas Mårtensson, Häss Skåne tilføjer.

- Vi kan kun være både stolte og glade. Vi ønsker, at dette skal være et mødested for hele branchen. Ambitionen er, at alle dem, der er professionelle landmænd uanset produktionsorientering, finder hvad de søger på messen, siger han.