Flere profiler og erhvervsbosser er nye i Frejs bestyrelse

Tænketanken Frej forstærker bestyrelsen med stærke profiler og tunge erhvervsbosser,som har sagt ja til at gå ind i Tænketanken Frejs nye bestyrelse. De skal sikre endnu mere flyvehøjde til den stadigt unge fødevarepolitiske tænketank. Derudover er Lina Nilsson blevet valgt som de mere end 50 frivilliges repræsentant i bestyrelsen, skriver Frej i en pressemeddelelse.

De fem bestyrelsesmedlemmer er:Torben Nielsen, tidligere direktør i Kopenhagen Fur, Bo Lidegaard, tidligere chefredaktør på Politiken, Helene Regnell, tidligere CSR-direktør i Dansk Supermarked og CSR-direktør i Mærsk Line, Christina Pamela Christiansen, tidligere Managing Director Startupbootcamp i Kina, Lina Nilsson, frivillig i Tænketanken Frej, studerende samt repræsentant for de mere end 50 frivillige i Frej

Bevægelse for bæredygtighed

Selvom Tænketanken Frej er kommet godt for start med mere end 50 frivillige, et hav af debatevents, workshops og projekter, hvor de er lykkedes med at samle aktører på tværs til dialog, der udfordrer etablerede forestillinger og synspunkter, så er ambitionerne stadigvæk enorme for stifterne af Frej, der ikke er bange for at måle sig med andre af landets store tænketanke fra Concito til Cepos ? selvom Frej adskiller sig en del fra de klassiske tænketanke.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Frej er ikke en tænketank, der udarbejder lange, tunge vidensnotater til en lille elite. I stedet arbejder vi som en bevægelse med at engagere landmænd og forbrugere for i samarbejde at skabe et mere bæredygtig Fødevaredanmark, lyder det fra en af stifterne af Frej, Marie-Louise Boisen Thøgersen i meddelelsen.

Frej er overbevist om, at det er den helt rette bestyrelse, der nu skal være med til at sikre, at Frejs mission lykkedes i samarbejde med direktionen bestående af Marie-Louise Boisen Thøgersen, Iben Krog Rasmussen, Charlotte Clausen, Morten Lagstrøm.

Stifterne af Frej har ligeledes besluttet at åbne op for medlemmer til september 2018. Det betyder, at den siddende bestyrelse fremover skal vælges på den årlige generalforsamling.