LMO Plantetræf har i år rigtig mange spændende forsøg i marken.

- Som de fleste planteproducenter husker, så var efteråret udfordrende og mange fik slet ikke sået det de havde planlagt. Alligevel er det lykkedes, at få etableret en flot forsøgsmark, hvor vi viser eksempler på en lang række af de forsøg, som forsøgsafdelingen året igennem foretager rundt omkring hos forskellige landmænd, fortæller Ole Møller Hansen, der er afdelingsleder i LMO Planteavl i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I demomarken er der anlagt et meget stort antal parceller med forskellige sorter, gødninger og planteværnsprodukter, hvor forskellige strategier er afprøvet:

- I løbet af dagen får man rig mulighed for deltage på de forskellige poster, hvor vore dygtige planteavlsrådgivere fortæller, hvordan man helt konkret kan bruge resultaterne hjemme på egen bedrift, siger Ole Møller Hansen.

Udover LMOs planteavlskonsulenter er der repræsentanter fra de førende gødningsfirmaer, såsædsfirmaer, kemikaliefirmaer m?. Mange produkter er afprøvet på demonstrationsarealerne, og til plantetræ?et vil de orientere om resultaterne og om brugen af deres produkter.

LMO Plantetræf skal give et bredt indblik i en lang række forskellige produktions- og behandlingsmåder.

- Det er også derfor, at vi inviterer en lang række forskellige firmaer til at deltage, understreger Ole Møller Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LMO Plantetræf 2018 finder sted torsdag den 7. juni klokken 13-20.30 Forsøgsarealerne ved Lyngbygaard ? med indkørsel fra Labing Møllevej, 8462 Harlev.