Den fremtidige redskabs-forhandling hos Holmsland Maskinforretning A/S ændres med et nyt mærke i huset.

Holmsland Maskinforretning A/S har indgået aftale med østriske Pöttinger om forhandling af redskaber i rødt og hvidt i det midt- og vestjyske.

Med afdelinger i Kloster og Kjellerup har maskinforretning i mere end 20 år haft forhandlingen af Lely. Efter Agcos køb af Lely græsmaskiner ændres forhandlingen hos Holmsland Maskinforretning til Pöttinger.

Ingen Lely kunder efterlades.

Det store antal Lely-maskiner der er solgt fra Holmsland Maskinforretning A/S vil stadig blive serviceret. Således vil der stadig i fremtiden blive lagerført slid- og reservedele til Lely maskinerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er med vemod at afslutte med Lely, men vi kan forsikre alle vores Lely-kunder fuld opbakning til deres maskiner i fremtiden, fortæller Arne Nielsen indehaver af Holmsland Maskinforretning A/S.

- Med Pöttinger begynder vi et nyt spændende kapitel, hvor vi får udvidet vores produktsortiment på både græs- og jordbehandlings- maskiner, uddyber Arne Nielsen.

Styrkelse af Pöttinger i Danmark.

Det fremtidige samarbejde med Holmsland Maskinforretning A/S vækker glæde hos Pöttinger:

- Holmsland Maskinforretning A/S er kendt for stor passion og engagement for de produkter de forhandler, fortæller Lars Andreasen, salgschef Pöttinger Danmark.

- Med dette samarbejde ser vi frem til i fællesskab at løfte salget af Pöttinger maskiner i området, forklarer Lars Andreasen.