Abonnementsartikel

Virksomheden vil skabe ny fælles identitet under JH Agro.

JH Agro er navnet på virksomheden, som i mange år har været kendt under JH Staldservice. Navneændringen forklarer dirkektør Lars Rahbæk på følgende måde.

- Igennem en årrække har vi opbygget en stadig stigende eksport, og her har det været umuligt at bruge ordet Staldservice, dels på grund af den danske klang, men primært fordi vi ikke tilbyder staldservice i udlandet. Derfor har alle vores udenlandske aktiviteter været samlet og markedsført under navnet JH Agro. Vi har et stort ønske om at skabe én fælles identitet og et klart image i markedet. Det er ikke muligt med to firmanavne, og sågar tre forskellige hjemmesider,siger han i en pressemeddelelse.

Virksomeden holder fast i bogstaverne JF som en hyldest til grundlægger Jørgen Hyldgård og hans værdier lever stadig i virksomheden. Dette navneskifte er sket med virkning fra 1. maj 2018. Det nye navn og logo vil blive implementeret løbende i de kommende uger og måneder

- Ordet Agro omfavner vores staldservice aktiviteter overfor danske landmænd, men det omfavner også vores produkter og serviceydelser indenfor strøning, fodring, gylleforsuring og bioenergi, hvor vi forventer en kraftig vækst i de kommende år, siger Lars Rahbæk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce