Abonnementsartikel

Få et kig på fødevarearkitektur, insektproduktion og moderne landbrugsmaskiner, når der er debat om fremtidens mad på Ryegaard Gods.

Dansk Planteværn, DI Fødevarer, COOP og Verdens Bedste Fødevarer arrangerer debat om emnet fremtidens mad med fokus på udvikling af en stærk dansk fødevareproduktion i balance med natur og mennesker. I debatteltet kan du møde COOP, DI Fødevarer, Bayer Nordic, Stryhns, Dansk Vegetarisk Forening, Danmarks Naturfredningsforening, og Godsejer Johan Scheel

Foreningen Verdens Bedste Fødevarer inviterer alle madelskere en tur på landet den 9. maj fra 10.30 til 14.00 i skønne omgivelser på Ryegaard Gods. Her kan besøgende smag produkter fra virksomheden BIOARK, der leverer fødevarearkitektur til restauranter, institutioner og grønne virksomheder.

På dagen kan besøgende også se eksempler på fremtidens insektproduktion fra Teknologisk Institut. Tænketanken Frej og Verdens bedste Fødevarer giver indblik i konstruktiv dialog om fremtidens fødevarer, Dansk Vegetarisk Forening giver inspiration til plantebaseret kost og Dansk Planteværn og kemivirksomheden Bayer viser eksempler på moderne planteværn.

Bred kreds

Slutteligt kan du kaste dig over en inspektion af de moderne landbrugsmaskiner, der er i brug i både den økologiske og konventionelle planteproduktion på Ryegaard Gods. Og bliver du helt træt af at bruge øjne og hjerne kan du tage en tur i halmhoppeborgen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Felix Stark, stifter og talsmand i Verdens Bedste Fødevarer, siger om arrangementet i en pressemeddelelse.

-Jeg er megastolt over, at det er lykkedes at samle en bred kreds af debattører, der er kommet for at tale konstruktivt om, hvordan vi i Danmark kan bidrage til en positiv udvikling af fødevareproduktionen. Jeg har personligt kendskab til alle debattørerne, og derfor kan jeg med sikkerhed sige, at de har et oprigtigt ønske om at gå i dialog. Det er vi gode til i Danmark, men jeg håber, vi i Verdens Bedste Fødevarer kan hjælpe med at gøre dialogen endnu bedre.

Deltagelse i debat kræver tilmelding