Bestyrelsen for Danske Slagtekalveproducenter har nu konstitueret sig efter foreningens generalforsamling den 26. februar, der gav genvalg til hele den syv mand store bestyrelse.

Lasse Olsen, Store Heddinge, blev genvalgt til formand. Også den hidtidige næstformand, Kristian Sørensen, Årre i Sydvestjylland, fortsætter på sin post. Det samme gælder Søren Peter Funder, Hobro, der fortsat skal varetage kassererfunktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De øvrige bestyrelsesmedlemmer hos Danske Slagtekalveproducenter er Hans Kristian Oksbjerg, Sydals, Johannes Hviid, Vandel, Rasmus Alstrup, Videbæk og Søren Højer Thomsen fra Egtved.

Sekretariatet flytter

Foreningens sekretariat skifter med virkning fra den 1. april adresse til Ribevej 47, 6630 Rødding, men telefon- og åbningstiderne forbliver uændrede.

I øjeblikket er bestyrelsen for Danske Slagtekalveproducenter i gang med at planlægge en studietur til Irland for medlemmer. Studieturen kommer til at foregå i slutningen af oktober.

Bestyrelsen har også et andet stort arrangement i støbeskeen. Den 11. marts 2020 er det nemlig 40 år siden, at Danske Slagtekalveproducenter blev dannet. Det er allerede nu besluttet, at der til den tid skal holdes en stor jubilæumsfest for medlemmer.