Abonnementsartikel

DM&E Junior inviterer landets nuværende samt kommende ledere og forretningsejere indenfor maskinstations-, entreprenør, kloakmester og skoventreprenørbranchen til stiftende generalforsamling.

Det var til DM&E Vidensdage i januar, DM&E Junior første gang blev præsenteret for foreningens medlemmer, der i nogen tid havde efterspurgt et fortroligt forum, hvor særligt den unge generation kan mødes og skabe relationer samt dele erfaringer i et professionelt netværk med andre nye og kommende ledere samt iværksættere indenfor branchen.

- Vi ved, at der også i fremtiden bliver behov og problemer at løse, og derfor er evnen til at gå forrest og have fingeren på pulsen afgørende, når du sidder med lederansvar i erhvervslivet, siger Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E.

Fremtidige forretningsejere og ledere

DM&E Junior opfordrer alle med interesse for branchen og iværksætteri, der samtidig har en ledende stilling eller en ambition om af få det, til at deltage til generalforsamlingen den 9. marts. De unge deltagere vil allerede her kunne søge inspiration til faglig kompetenceudvikling, begynde at opbygge relationer med branchens aktører samt finde sparring på ledelsesmæssige og strategiske udfordringer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Iværksætteri handler om at løse reelle behov for andre, der er villige til at betale for, at du løser dem. Derfor er iværksætteri også meget mere end den gode idé. Det handler om din evne til at gøre idéen til virkelighed og bygge en forretningsmodel op omkring det, fortæller Bent Juul.

Bidrager til opskriften

DM&E Junior er meget glade for at kunne byde den prisbelønnede, danske serie-iværksætter Jonathan Løw velkommen til dette event. Jonathan Løw har været med i opstarten af fire virksomheder ? to i Danmark og to i udlandet. Han er blandt andet manden bag årets IT-virksomhed i 2008. Jonathan Løw har desuden selv modtaget en række priser for sit arbejde med iværksætteri og innovation, men har også oplevet bagsiden af medaljen med sygdom af stress og depression, hvilket også vil indgå som en del hans foredrag til generalforsamlingen. Deltagere kan tilmed gå hjem med en gratis e-bog af hans bestseller "Listen Louder".

- Jonathan Løw har lovet, at vi som minimum vil gå fra hans foredrag med en større forståelse af forskellen på idéer og iværksætteri samt den seneste viden om hvorfor nogle iværksættere lykkes, mens andre fejler, hvilket er små guldkorn til de unge mennesker, fortæller Bent Juul, som forventer et stort fremmøde til den kommende generalforsamling, der afholdes d. 9. marts.