Dobbeltindbrud hos to nordvestjyske maskinhandlere natten til fredag.

Hos Vinderup Maskinforretning hersker der ikke god stemning i dag.

I morges mødte medarbejderne nemlig ind til et syn, som ikke ligefrem fik smilene til at brede sig. Mellem klokken 01.00 og 03.00 natten til fredag brød tre mand nemlig ind hos Vinderup Maskinforretning, tømte værkstedet for værktøj og kørte derfra med en af Vinderup Maskinforretnings servicevogne.

Men det var ikke det eneste sted, tyvene havde været på spil. Før tyvene brød ind hos Vinderup Maskinforretning var de på togt hos Salling Traktorservice, hvor de også brød ind, tømte værkstedet for værktøj og kørte derfra i to servicebiler. Den ene servicebil efterlod de hos Vinderup Maskinforretning, hvor de skiftede den ud med en af deres servicevogne.

- Det var nogle virkelig professionelle folk. De havde fuldstændig styr på, hvad de gik efter. På overvågningsvideoen kan vi se, at de tre hætteklædte tyve går direkte efter at vende kameraerne væk, så de fik arbejdsro, siger Jan Pedersen fra Vinderup Maskinforretning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er ikke første gang, Vinderup Maskinforretning har haft indbrud. Den 26. november var den også gal. Også her blev værkstedet tømt for værktøj, plæneklippere og motorsave.

- Det er rigtigt træls. Det ikke bare mig, det er også min ansatte, der er helt nede i kælderen over, at man ikke kan sine sager i fred. Det en hel mølle, vi skal igennem for at få det hele gjort op. Én ting er, at de stjæler sådan en bil. Men den tid man skal bruge på at få meldt alt til forsikringen og så videre. Det er virkelig en sort dag, siger Jan Pedersen.

For at forsøge at gardere sig mod fremtidige indbrud, har Jan Pedersen besluttet sig for at sikre virksomheden bedre.

- Nu sætter vi en port i. Vi kan ikke døjes med det her længere. Det vil jeg simpelthen ikke, og det tror jeg heller ikke mine ansatte synes, siger Jan Pedersen fra Vinderup Maskinforretning.

De to manglende servicevogne efterlyser Jan Pedersen. Hvis nogen har set dem, så hører Jan Pedersen meget gerne fra dem.

- Hvis nu nogen lægger mærke til servicebiler med enten vores logo eller Salling Traktorservice på, så vil vi gerne høre fra dem. Eller rettere - det gør politiet, siger Jan Pedersen.