Der bliver brug for hver en kvadratmeter i Dalum Landbrugsskoles nye innovationshus, når alle skolens over 200 elever mødes til Karrieredag onsdag, den 7. marts. Initiativet er et nyt tiltag på Dalum Landbrugsskole, som med dagen ønsker at give eleverne den bedst mulige start på fremtiden i erhvervet.

- Vi har sammensat et virkeligt bredt program og kan garantere masser af relevant information og inspiration til alle, lige fra de helt nye elever, som er på vej ud i deres allerførste praktik, til agrarøkonomerne, som er ved at afslutte deres lederuddannelse, siger underviser Kasper Hansen fra Dalum Landbrugsskole.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Dagen skydes i gang af Future Farming's Søren Bisp (Seges), som vil give sit bud på, hvordan vi vender landbrugets udfordringer til muligheder og fordele. Derefter omdannes skolen til et virvar af spændende workshops målrettet elevernes behov og ståsted på uddannelsesstigen.

Er man interesseret i en karriere i følgeerhvervet, vil workshops med direktør Martin Lauridsen fra ATR Landhandel eller cheføkonom og virksomhedsrådgiver Lars Schneider fra Sønderjysk Landboforening være et oplagt valg. Drømmer man om job i udlandet, kan man tilmelde sig workshops med blandt andre Danish Farmers Abroad eller Danish Farm Design, og er det en fremtid i primærerhvervet, som står øverst på ønskelisten, rummer programmet indlæg fra en lang række spændende landmænd, som kan fortælle meget mere om deres karrierevalg og overvejelser.

Undervejs bliver der rig mulighed for at netværke med de inviterede virksomheder og gæster, inden dagen afrundes af direktør i Landbrug & Fødevarer, Flemming Nør-Pedersen.