Abonnementsartikel

2017 ogav et solidt overskud før skat på 2,3 millioner kroner til Landbo Nord - overskuddet kommer medlemmerne til gode.

I 2017 opnåede LandboNord et solidt overskud før skat på 2,3 millioner kroner. Et overskud som igen i år kommer medlemmerne til gode. Fokus var på investeringer i nye markeder, specialiserede medarbejdere og digitale ydelser til gavn for rådgivningsvirksomhedens kunder.

- Langt de fleste af vores landbrugskunder kom stærkt ud af 2017. Dels på grund af at afregningspriserne i store dele af året så fornuftige ud, men også fordi vi her i LandboNord løbende har været med til at optimere kundernes produktion. Blandet andet med et målrettet blik på bundlinjen, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

LandboNord har oprustet

Bundlinjen i LandboNord for 2017 blev et overskud før skat på 2,3 millioner kroner mod 6,1 millioner i 2016, og rådgivningsvirksomheden har haft et stort set uændret aktivitetsniveau.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I 2017 fastholdt LandboNord uændrede salgspriser. Derudover har vi etableret os i Randers med rådgivningsvirksomheden LandboNord Østjylland p/s, vi har investeret i nye teknologier, digitalisering og ikke mindst flere specialiserede medarbejdere, så vi fortsat kan være attraktiv og førende på markedet. Resultatet skal ses i sammenhæng heraf. En lang række investeringer som peger fremad, og som vi forventer os meget af i 2018, siger Uffe Bertelsen.

29,2 millioner retur til ejerne

LandboNord er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening. Foreningens medlemmer ejer rådgivningsvirksomheden LandboNord, og i år går hovedparten af overskuddet igen tilbage til ejerne.

- Vi udlodder 1,2 millioner kroner af overskuddet til LandboNords medlemmer i form af 1.000 kroner i medlemsrabat pr. aktivt medlem af LandboNord. Over de seneste syv år, har vi nu udloddet 29,2 millioner kroner til vores medlemmer, siger Uffe Bertelsen.

LandboNord forventer i 2018 et stigende aktivitetsniveau - ligesom det høje investeringsniveau i digitale ydelser fortsætter.